Website van de opleiding BM Saxion Hogeschool Enschede
2e jaar

Rechts vind je links naar de diverse modules die ik in het 2e jaar geef. Hieronder vind je verder nog links naar sites die niet meer in gebruik zijn voor modules, maar die je wel nog kunt gebruiken, met name voor Moleculaire Biologie, practicum Moleculaire Biologie en/of projecten met DNA-werk!
 

  • Webpagina 1e jaars module Biologie 2: een deel van de hoofdstukken uit 'Campbell' die bij Moleculaire Biologie aan de orde komen, kwamen bij die module ook aan de orde. Let op: niet alle links werken meer op deze pagina, maar volgens mij de meeste nog wel!
  • Webpagina oude 3e jaars module DNA-technieken: een deel van de hoofdstukken uit 'Brown'  die bij Moleculaire Biologie aan de orde komen, kwamen bij die module ook aan de orde. Let op: niet alle links werken meer op deze pagina, maar volgens mij de meeste nog wel!
Daarnaast is er natuurlijk de website van het boek Biology van Campbell dat o.a. bij deze module wordt gebruikt. Hier vind je natuurlijk per hoofdstuk ook allerlei animaties, oefenmogelijkheden etc.!
Biochemie
Informatie- en onderzoeksvaardigheden
Medische Microbiologie
Moleculaire Biologie
HomeAlgemeen1e jaar2e jaar3e en 4e jaarCrime ScienceUTForumContacteer mij